Velkommen til MultiNet AS
DriftsmeldingerFor abonnenterOm MultinetPriserLinkerLes de siste nyheteneDownload - NB!  Kun for Multinets kunder !Domene søker WHOIS
MultiNet AS tilbyr internet roaming
MultiNet AS kan som eneste norske internettleverandør (ISP) nå tilby GRIC Global Internet Roaming. Våre kunder kan logge seg på internett til lokaltakst de fleste steder i verden. MultiNet AS introduserer Internet Roaming for å tilby rask, sikker, en
Ved hjelp av Internet Roaming kan våre kunder spare opp til 80 prosent av kostnadene i forhold til vanlige oppkoblingsmetoder. Samarbeidet mellom over 300 internettleverandører i GRIC(tm)-nettverket gjør det mulig for våre brukere å kople seg opp mot Internett fra lokalnummer over så og si hele verden.

Internet Roaming brukes med Gric Dial, et kombinert oppringingsprogram og telefonliste som sørger for at verdensomspennende Internettilgang et bare et klikk unna, og til lokal telefonpris. Etter å ha oppnådd kontakt, har brukerne på vanlig måte tilgang til data, e-mail, www og alle andre tjenester de bruker.

Prinsippet bak dette systemet er at du ringer opp den GRIC(tm)-leverandøren som er nærmest deg, logger deg på med ditt vanlige brukernavn og passord hos MultiNet. Den aktuelle leverandørens servere tar kryptert kontakt med vår brukerbase og verifiserer deg. Du er nå logget inn akkurat som vanlig, og kan bruke ditt abonnement som om du satt hjemme eller på jobb.

Den store inntjeningsmuligheten for kundene er at de slipper å ringe hjem til Norge hvis de for eksempel er på arbeid eller ferie i Zimbabwe, Brasil, Japan, Frankrike eller et annet land. Systemet gir deg mulighet for å ringe opp en ISP i det landet du er i.

Alle MultiNets kunder får tilgang på GRIC(tm)-tjenestene dersom de har oppringtkonto hos oss.

Flere av verdens største ISPer og telekommunikasjonsselskaper er med i GRIC-samarbeidet, deriblant SPRYNET, NETCOM, Prodigy, Singapore Telecom, NEC, Fujitsu, KDD/KCOM, NTT DATA, SANNET, Malaysia Telecom, Telecom Finland, Korea Telecom, Cybernet AG, Hong Kong Telecom, Samsung, Hyundai, Chungwha Telecom og Telstra.
For mer informasjon om GRIC, besøk www.gric.com

Last ned GRIC Dialer
- et kombinert oppringingsprogram og telefonliste som sørger for at verdensomspennende Internettilgang et bare et klikk unna, og til lokal telefonpris.
Last ned GRIC Dialer